Als ondernemer weet u als geen ander hoe belangrijk het is dat uw gasten tevreden zijn. U wil dat mensen positief zijn en een goede recensie schrijven. Aan de gastvrijheid en toewijding zal het niet liggen. Met de grootste zorg maakt u de kamers schoon, zorgt u voor het lekkerste ontbijt en een goede sfeer. U bent zich er tevens van bewust dat een positieve beoordeling valt of staat met een goede nachtrust. Dit kan alleen door uw kamer(s) in te richten met de juiste bedden.

We denken met u mee!
De opzet van ieder bedrijf is uniek. Zo is uw onderneming niet één op één vergelijkbaar met concurrenten. Juist daarom hanteren we geen prijslijsten maar doen we passende voorstellen. 

Ook voor uw bedrijf de beste deal Ook voor uw bedrijf de beste deal!
Er zijn diverse factoren van invloed op het samenstellen van een bed. Wat het best bij u past laten we bij voorkeur in het echt zien. Daarom ontvangen we u graag in onze showroom. Dat geeft u de kans om de producten te zien en voelen. Mocht het beter uitkomen dat wij u bezoeken dan kan dat! 

Het juiste bed voor de beste beoordeling
Het juiste bed voor de beste beoordeling
Bij afname van grotere aantallen geven we een fikse korting
De prijzen op de site zijn al erg scherp maar als u grotere aantallen bij ons af wilt nemen dan kunnen we daar soms nog veel meer aan doen. Hoeveel dat precies is vertellen we aan de hand van uw concrete situatie en bij voorkeur uitsluitend bij een bezoek aan onze winkel.

Een afspraak in de avonduren of op zondag is mogelijk! 
We begrijpen dat u op momenten werkt dat anderen vrij zijn. Afspreken buiten reguliere winkeltijden is voor ons geen probleem!

Voor meer informatie of het maken van een afspraak:     06-25537769   [email protected]