Goed uitgerust terugkomen van vakantie kan alleen door dan ook goed te slapen. Het juiste matras is daarom van groot belang! Wij kunnen matrassen in iedere maat en model leveren.

matras op maat voor boot, camper of caravan
matras op maat voor boot, camper of caravan

 

Of het nu voor uw camper, caravan, boot of ander project is, wij regelen het!

We kunnen pocketvering matrassen en koudschuim matrassen op maat leveren. Het enige wat we van u nodig hebben dat is een tekening of mal, op basis daarvan doen we u dan een prijsvoorstel. Indien u daar geen tijd voor heeft dan nemen we u dat graag uit handen en komen we langs om het matras in te meten.

Als een van de weinigen kunnen wij pocketvering matrassen op maat leveren. Dat is niet alleen bijzonder maar ook nog eens zeer voordelig!

Wat de exacte kosten zijn is afhankelijk van het matras en de moeilijkheidsgraad van het snijwerk. Alles wordt ambachtelijk met de hand voor u op maat gemaakt dus hoe moeilijker dat is des te meer het kost. Wij werken volgens het principe “Afspraak is Afspraak!” Als wij u dus eenmaal een offerte gegeven hebben dan houden wij ons daaraan en confronteren u nadien niet met extra kosten. 

De matraskeuze
Los van uw persoonlijke voorkeur zijn er een aantal zaken die hierop van invloed zijn.

Matrastype Matras dikte Mogelijkheid om in de hoogte schuin te snijden?  Maximaal lichaamsgewicht per kant
Koudschuim HR60 Goldline? 20cm Ja 120kg
Koudschuim HR60 Silverline? 16cm Ja 120kg
Pocketvering Private label? 20cm Nee 100kg

Het grootste voordeel van een koudschuim matras op maat dat is de lange levensduur en de brandvertragende eigenschappen. Een koudschuim matras voelt daarnaast heerlijk koel aan en geeft een zeer goede ondersteuning. Het pocketvering matras op maat, heeft een comfortabel ligcomfort, ventileert zeer goed en is de voordeligste optie.

We kunnen ook matraskernen leveren die u zelf op maat kunt snijden, vraag gerust naar de prijzen.

Voor advies op maat kunt u ons bellen of mailen.   06-25537769   [email protected] 

 

driehoekmatras op maat
Driehoekmatras op maat
Frans matras op maat
Frans matras op maat
Rond matras op maat
Rond matras op maat
Trapezium op maat
Trapezium op maat